Menu

Anders & Katrine kiggede forbi hos EGIF Fodbold

image
05. november 2016 kl. 19:20

ERRITSØ- I kan være ret stille, hva? Skal vi ikke lave lidt ballade?

Det blev efterfulgt af et højt ”jo” fra børnene på de forreste rækker, da Anders og Katrine, kendt fra DR’s Lille Nørd, lørdag kiggede forbi Erritsø Idrætscenter.

Arrangøreren havde håbet på omkring 150 besøgende, men en heftig slutspurt gjorde, at det tal blev fordoblet. Showet var det seneste af en række optrædener i Fredericia arrangeret af Lecture.dk og denne gang i samarbejde med EGIF Fodbold.

- En grundlæggende del af arrangementerne handler om at sætte gang i lokalområdet, både Erritsø og Fredericia. Vi har allerede haft Jørgen Leth, Rolf Sørensen, Michael Rasmussen og skuespilleren Henning Jensen, og nu kommer Anders og Katrine, som er mere til børnefamilierne. Idéen er at få nationale foredragsholdere og entertainere til Fredericia, så vi ikke altid skal til andre byer for at høre dem, siger Andreas Dyhrberg Andreassen, som var glad for de mange besøgende.

Gør børnene glade
Før showet med DR-værterne var hal 2 lavet om til en fodboldhal, hvor der blev testet driblinger på gulvet og forsøgt skud på en plade med huller i målet.

Ved siden af scenen i hal 1 var der opført en motorikbane, og i den anden ende var der kø til at kaste bolde i et hul, og hvor der fløj en flødebolle den modsatte vej, hvis man ramte plet.

Blandt de besøgende var familien Lyng, hvor forældrene Casper og Tanja havde taget Sara på otte år, Benjamin på seks år og Tilde på fire år med i centret.

- De kender Anders og Katrine fra fjernsynet. Den store har set Katrine nogle gange før, og hun kan rigtig godt lide hendes musik. Man bliver glad af at se dem, sagde Tanja Lyng efterfulgt af et nik fra otteårige Sara.

Verdens bedste
Og det virkede resten af børnene i hallen til at være enige i, for da først showet var godt i gang, var børnene ikke længere så stille.

De var ivrige efter at gætte de dyr, som Anders og Katrine tænkte på og sang ledetråde om. Som eksempelvis hvem der flyver, skider i luften og rimer på Åge.

Mens Anders på forhånd var skeptisk over, om børnene i Fredericia og Erritsø overhovedet kunne gætte så svære dyr, var Katrine ikke bleg for at kalde dem verdens bedste til at gætte dyr. I hvert fald lykkedes det børnene at gætte hver og én.

 

Tekst: Nikolaj Primdahl Petersen - Fredericia Dagblad

Foto: Mads Hansen

2024 14. april kl. 11:08
Serie 3 taber fortjent 1. holdets tredje turneringskamp i år, gik ikke som forventet. Læs mere her:
2024
26. marts kl. 07:13 Serie 3 klar til sæson start
2024
25. marts kl. 07:17 Gå-fodbold starter op igen
2024
10. marts kl. 11:06 Vores U7 hold var til Fjordager Cup
2024
04. marts kl. 17:29 Copa 71
Luk